Update

Hoi allemaal,
Langzaam maar zeker lijkt het er dan toch naar uit te zien dat we weer mogen en kunnen gaan bowlen.

Wedstrijden nog niet, maar er kan en mag weer getraind worden. Voor wie wil kan dus reserveren en een balletje gooien.
Maar goed er is toch ook nog veel te vertellen, -Onderwerpen: Huidige seizoen, zomer periode, toernooien en leagues komend seizoen, nationale leagues, wetswijziging, enz.
Helaas is het huidige seizoen ten einde, we hadden nog een klein beetje de hoop om 1 of 2 league avonden te kunnen spelen, zodat wij elkaar nog een keer konden ontmoeten, maar helaas het heeft niet zo mogen zijn.
Belangrijkste is en blijft toch dat we er allemaal zo gezond mogelijk vanaf komen.
Het huidige seizoen wikkelen wij af, de scores van die 6 en woensdag 7 games, worden verwerkt en naar de NBF gestuurd.Voor teams die vooruit league gelden betaald hebben laat dit aan Ed van ‘t Wout weten en dan wordt dat geregeld met de bowling eigenaar Wijnand van der Schee.

De zomerperiode. Wij gaan in overleg met Wijnand niet op voorhand een league of toernooi organiseren.Simpel, omdat er op dit moment nog teveel onduidelijk is, wat wel en wat niet kan of mag en wanneer dan eventueel.
Het kan best zijn dat als er mogelijkheden komen er nog wel iets komt. Gewoon lekker zelf gaan trainen kan in ieder geval.
We gaan ervan uit dat we in augustus weer redelijk wat kunnen en mogen, maar we denken ook dat er voorlopig nog wel regels en aanpassingen zullen blijven. Ook dit jaar willen we weer beginnen met een toernooi voorafgaand aan de league-start. Alleen voor onze leden, informatie komt medio juli/augustus, ook hier eerst zeker weten hoe de situatie is en wordt.

In principe willen we de huisleague starten op woensdag 1 september 2021, de donderdag 2 sept 2021 en de maandag op 6 september 2021. Het volledige speelschema komt in Juli op de website te staan. En is daar vandaan te downloaden en uit te printen. In samenspraak met Wijnand zullen de league tarieven wederom niet verhoogd worden.

De leagues plannen wij hetzelfde als afgelopen seizoen

maandag trio 3 games aanvang 20.00u -woensdag trio 4 games aanvang 20.00u -donderdag 5 mans gespitst in trio en double aanvang 20.00u trio
Als er eventueel weer met 5 pers op 1 baan en 50 pers totaal op de banen gegooid mag worden schakelen we terug naar 5 mans.
Dat kan ook in de loop van het seizoen eventueel gedaan worden, maar vooralsnog 3+2. De scores voegen wij dan weer samen.

Op dit moment is het online inschrijfformulier voor de huisleagues op onze website geopend. Via deze link.

Graag deze zo spoedig mogelijk invullen en verzenden, zodat wij de voorbereidingen kunnen starten.
Zijn er vragen schroom niet om contact op te nemen.Uiteraard hopen we dat iedereen gewoon weer inschrijft en we weer lekker kunnen gaan bowlen.We kunnen al vertellen dat er voor de woensdag een team bijkomt, als iedereen dan gewoon weer inschrijft hebben we daar weer 10 teams.
Alle spelers houden ook het komende seizoen hetzelfde pasgemiddelde als dit seizoen. 
De gespeelde games van seizoen 2020-2021 tellen pas mee voor het seizoen 2022-2023.

Er kan ook weer ingeschreven worden voor de nationale trio league.Dit is zeker niet alleen voor hele goede bowlers met hoge gemiddelden.
Je speelt 8 wedstrijd dagen per seizoen dus in 8 verschillende bowling huizen, 
wat op zich alleen al heel leuk en ook zeer leerzaam kan zijn
Dit zijn de data, wil je meer weten of gewoon meedoen, laat dat mij weten dan proberen we teams samen te stellen.

Speeldagen seizoen 2021-2022  26-09-2021 1e speeldag NTL  24-10-2021 2e speeldag NTL 21-11-2021 3e speeldag NTL  16-01-2022 4e speeldag NTL  13-02-2022 5e speeldag NTL  20-03-2022 6e speeldag NTL  10-04-2022 7e speeldag NTL  08-05-2022 8e speeldag NTL   

Rond 1 juli sturen wij de contributie brief.
Deze moeten wij dan weer uiterlijk 31 juli hebben ontvangen.

Dan hebben jullie wellicht vernomen dat er een nieuwe wet ingaat per 1 Juni 2021,nl. Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR)ivm hiermee moeten wij onze statuten gaan wijzigen, daar hebben we een aantal jaar voor.
Wij plannen dit vooralsnog in deze komend seizoen voor te bereiden en uit te voeren in seizoen 2022-2023. 
We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Rest mij, om mede namens alle bestuursleden, iedereen alvast een fijne zomer toe te wensen.– 
Met vriendelijke groeten
Ben de JongVoorzitter Bowling Vereniging Westland de Lier

One thought on “Update

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *