Verder uitstel leagues en….. beetje positief nieuws

Hallo allemaal,
Ook jullie hebben ongetwijfeld de nieuwste maatregelen gehoord.
Wij hadden in het vorige bericht, de leagues uitgesteld tot in ieder geval 11 november 2020. Terwijl de verwachting was dat het wel december zou kunnen worden.
Wij stellen de leagues dus verder uit, maar geven geen datum, die is gewoon niet te voorspellen. Onze verwachting is dat dit waarschijnlijk niet eerder dan in januari zal zijn, maar zodra we groen licht krijgen, gaan we gelijk weer van start. Uiteraard communiceren we dat dan direct. Het oliebowlen toernooi al dan niet in een aangepaste vorm, besluiten we begin december over.


Dan leuk nieuws!
Met de Rabo clubkas sponsor actie hebben jullie het fantastisch gedaan door veel te stemmen. Wij ontvangen maar liefst € 826,65. Super bedankt, dit dekt voor een groot deel de extra uitgaven dit seizoen voor de automatisering.

Hierbij de link naar de persoonlijke prijs video: https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/149944-bowling-vereniging-westland-de-lier?code=3436&hash=H5DCgAp2

Rest me om namens het bestuur jullie allemaal heel veel sterkte toe te wensen in deze lastige periode, zeker degene die ziek zijn of daar mee te maken hebben.
Probeer te genieten van de dingen die nog wel mogen en veilig zijn.
Tot snel– Met vriendelijke groeten
Ben de Jong. Voorzitter Bowling Vereniging Westland de Lier

One thought on “Verder uitstel leagues en….. beetje positief nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *